Kenyeret és cirkuszt!

Minden hétvégén motoszkál a gondolat a fejemben, hogy írni kellene, de a sokkal kevesebb szabadidő sokkal kevesebb blogbejegyzést is jelent. Viszont meg kell jegyeznem, hogy – bár sokan mondták, hogy majd fogom – egyáltalán nem sírom vissza az otthon töltött fél évet.

Annál is inkább, mert itt mindig történik valami a munkahelyen. Oktòber vége, november eleje nagyon sok ember szülinapja miatt heti több fikázást ajándékozott. 

November elején voltunk gokartozni a Geo+K csapattal (ahol én ugyanúgy rosszul lettem a kanyaroktól, mint otthon egyszer). Szerencsére pár óra alatt rendbe jöttem, és az ingyen ebéd sem veszett kárba 🙂 Múlt héten a Geo csapatok találkozója volt, aminek a keretében Malmőből és Stockholmból jött pár kolléga, mindenki mindenkit megismert az irodák közti hatékonyabb együttműködés érdekében. Közös ebéd, esti szabadulós játék és étterem, és ez mind céges kasszából. Minden nagyon jó hangulatban telt, csak kicsit elfárasztott a 14 óra aktív svédezés aznap.

Lőrinccel együtt is volt éttermezés és kis buli is a hétvégéken. Voltunk a Texas long hornban, illetve bruncholtunk egyet bevásárlás előtt. Az elmúlt szombaton pedig darkos koncerten voltunk 🙂

Minden vélemény számít!