Új társasjáték!

Itt 25-e a fizetesnap, igy ezen felbuzdulva szombaton elmentunk elvasarolni a megtakaritasnak szant osszeg folott megmaradt reszet az elso fizumnak!

Elso utunk Jonas altal ajanlott Spel i Focus nevu kis jatekbolt volt. Ez egy pici, csaladias bolt, amit egy nyugdijas korunak tuno hazaspar uzemeltet. A boltban tobb asztalon Magic-et jatszottak, a falakon levo polcokon mindenhol tarsasjatekok, de az altalam keresett D&D tarsasok kozul egyik se volt raktaron, igy hamar odebballtunk.

A kovetkezo allomas a Freeport nevu outlet kozpont volt, felderitettuk a boltokat, konstataltuk, hogy a valasztek es a tomeg merteke is sokkal kedvezobb, mint otthon. Annamari be is szerzett maganak par cuccot a futashoz/jogazashoz, nagyon kedvezo aron.

Gyors kajaszunet utan a kollegak altal javasolt Science Fiction Bokhandelnbe tertunk be, ahol oriasi valasztek fogadott.

A felso szintet most nem is volt ido felderiteni, de annyi biztos, hogy az also szint teli volt tarsasokkal, kockakkal, konyvekkel es kifestheto figurakkal es itt mar tobb fajta is volt a kiszemelt jateksorozatbol! Rovid gondolkozas utan a Wrath of Ashardalon nevu boardgamet valasztottam, amivel Budapesten mar jokat jatszottunk a Betvictoros kollegakkal. Az elado kinyomozta, hogy milyen meretu kartyak vannak a dobozban, igy a kartyatokokat is sikerult beszerezni egy menetben.

Hazaerkezes utan kicsomagoltuk harmasban a dobozt, betokoztuk a kartyakat es le is nyomtuk az elso kalandunkat, amit masnap egy ujabb kovetett. A tervek szerint a mostani hetvegen mar egy otfos kalandozo csapattal indulunk a hirnev es gyors meggazdagodas, vagy csufos kudarc fele!

“Új társasjáték!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Minden vélemény számít!