Standing desk

Ma kiprobaltam milyen allva dolgozni. Tobb kollegam is csinalja, a hardcore arcok egesz nap igy toljak, en csak egy delelottel kezdtem. Az elejen kicsit szokatlan volt, de aztan meg lehet szokni. A lenyeg allitolag az, hogy valtogatod a poziciokat, ahogy allsz.

Standing desk
Standing desk

Ma nem vittem lunch boxot ezert csatlakoztam ket sved kollegamhoz, akik a Hotel Odinban ebedeltek. Biznic lunch 99 korona volt. Nem olcso, de open buffet es amugy is egy kulturalis elmeny, szoval megfizethetetlen. A menun igazi sved kajak voltak: sargaborso leves sonkaval, mustarral es valami petrezselyem szeru cuccal (klassisk ekologisk ärtsoppa), majd foetelnek vastag bacon, vorosafonya dzsem, petrezselymes krumpli, desszertnek pedig pan cake hazi dzsemmel, kremmel, csoki ontettel es termeszetesen kave, meghozza sokkal jobb, mint az irodai (pedig az se kutya), igy egy take away cupban el is hoztam egy adagot delutanra.

Ebed kozben kifaggattam a kollegakat a jovo heti norveg sielesrol. Kemeny program varhato… 🙂

Alig ertunk vissza, amikor egy uj mail erkezesere figyelmeztetett egy felugro ablak, a targya FIKA!

Fika!
Fika!

A ceges kavezoban harom fajta suti volt, amit kave es beszelgetes mellett teszteltem. Kardamonos, fahejas es sima sutik voltak. A harmadik szelet utan mar cukorsokkom volt. 🙂

Minden vélemény számít!