Első nap

Tegnap volt az első munkanapom. Mar az ajtóban egy Welcome sign fogadott, az asztalom egy másik az iroda felszerelések mellett.

 

Välkommen
Välkommen

Välkommen
Välkommen

A délelőtt folyamán volt egy strand up meeting es egy mobil search app meeting, a maradék időt a vadi uj Mac Pro es 4k monitor kicsomagolasaval töltöttem. Bemutattak a kollégáknak, elmagyarázták hogy hogy működik a riaszto, bringa tároló, kávé automata es a fejlesztői környezet összerakásahoz kapott információk alapján elkezdtem a telepiteseket. Elindítottak a céges iPhone 6s rendelést is.

Minden nagyon szervezett es praktikus, kivéve a svéd billentyűzetet meg az uj Apple force touchos touchpadet, ezek kicsit idegesitettek.

Délben kimentünk ebédelni egy közeli indiaiba, ahol van napi menü 89 koronáért (üdítő es saláta is benne van). Kiderült, hogy a csapatban több board gamer is van es hogy pentekente az ebédszünetben un. Board game lunchot tartanak. Mivel valami gyors játék kell erre az alkalomra így felajanlottam a Machi Korot, ami ott lapul meg valamelyik dobozunkban.

A délután eseménytelenül telt, folytattam a gépem belakasat, meg kaptam egy nagyon egyszerű fejlesztői taskot, aminek inkább az a szerepe, hogy megismerjem a workflowt.

Este otthon Jonas master chef svéd specialitása várt.

A kezdet jo volt, kíváncsian várom a többit!

“Első nap” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Minden vélemény számít!